Karriär

Vår gemensamma framtid 

På Byggmästargruppen arbetar vi utifrån devisen ”bekymmersfria byggprojekt”. Nyckeln till framgång är våra medarbetare som brinner för allt som har med byggprojekt att göra, som är engagerade och tar ansvar för ett bekymmersfritt byggprojekt till våra kunder.

Är du den vi söker?

 

Arbetsplats & kultur

Som medarbetare är du delaktig i besluten, vi strävar efter en platt organisation med öppen dialog. Det är vår bestämda uppfattning att det är Du som medarbetare som utvecklar bolaget Vi skräddarsyr din utvecklingsväg, med start i ett årligt utvecklingssamtal. Vi sätter dina korta och långsiktiga mål, sen styr vi mot den karriär du vill göra, du själv sätter gränserna.

 

Varför jobba med oss på Byggmästargruppen?

Hos Byggmästargruppen tror vi på våra medarbetares förmåga. Det gör att du utvecklas i din yrkesroll samtidigt som bolaget får tar del av din nyfikenhet och utvecklingsanda. För oss är det viktigt att du mår bra både på jobbet och på fritiden, vi har förmånliga avtal med träningscenter över hela Norden (SATS) samt förmånliga priser hos naprapat, massör och fysiolog. Som medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Svenskt näringsliv följer vi kollektivavtalen, därför har du alltid gällande försäkringar, tryggad pensionsgrundande inkomst, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag.

  • Utvecklas

    Byggmästargruppen satsar på både individuell och bolagsmässig utveckling, vi har därför instiftat Byggmästarakademin som leder dig till att tituleras intern och officiell Byggmästare.

  • Mångfald

    Vi förespråkar mångfald på arbetsplatsen och arbetar för en jämn könsfördelning med spridning i ålder och kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

  • Inspirerande

    Som medarbetare hos oss medverkar du till verksamhetens mål i nära dialog med din chef och andra medarbetare. Utifrån din egen kompetenskarta skräddarsyr du Din utveckling.