Lediga tjänster


 

Lediga tjänster

Byggmästargruppen är ett riktigt byggmästarföretag med egna hantverkare och egna produktionsledare. Vi värdesätter kompetens, ansvarstagande och personligt engagemang utifrån devisen ”bekymmersfria byggprojekt till våra kunder. Allt vi gör ska leda till en bekymmersfri byggprocess och en god relation med våra kunder. Vi förespråkar mångfald på arbetsplatsen och arbetar för en jämn könsfördelning med spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi ser gärna kvinnliga sökande till våra byggprojekt. Byggmästargruppen tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn.

Är du rätt person att satsa på för vår gemensamma framtid?

Byggmästargruppen söker nya medarbetare till följande befattningar:

  • Platschef med lång erfarenhet, ”senior”
  • Platschef med erfarenhet, ”junior”
  • Arbetsledare
  • Entreprenadingenjör

Kontakt: jobb@byggmastargruppen.se

 

Platschef med lång erfarenhet, ”senior”

Vi söker dig som vet vad det innebär att vara platschef och driva stora projekt, skapa lönsamhet, bygga fungerande lag och leda medarbetare mot tydliga mål. Du trivs, känner dig trygg i din roll och ser både helhet och detaljer. Du vet att din kompetens, erfarenhet och personlighet skapar resultat och bygger goda relationer med medarbetare och kunder. Du delar gärna med dig av din kunskap och tycker om att få medarbetare att växa. Du är kvalitetsmedveten och vet att en god arbetsmiljö skapar förutsättningar för ett gott resultat

 

Platschef med erfarenhet, ”junior”

Vi söker dig som har du byggteknisk utbildning och har varit platschef i ett antal år och drivit flera projekt. Du är bra på att lyssna på din omgivning, att samarbeta och leda din medarbetare mot tydliga mål. Du trivs, känner dig trygg i din roll och ser både helhet och detaljer. Du vet att din kompetens, erfarenhet och personlighet tillsammans med dina medarbetares, skapar resultat och bygger goda relationer med medarbetare och kunder. Du är kvalitetsmedveten och vet att en god arbetsmiljö skapar förutsättningar för ett gott resultat

 

Arbetsledare

Vi söker dig som med kunskap och arbetsglädje kan leda din personal mot uppställda projektmål. Du leder och fördelar arbetet i samråd med platschefen, du stöttar yrkesarbetarna och samordnar arbetet med våra underentreprenörer. Du har byggteknisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet som gör dig lämplig att vara en nyckelperson ute på bygget.

 

Entreprenadingenjör

Vi söker dig med byggteknisk utbildning som har ett antal års erfarenhet av byggproduktion, projektekonomi och byggadministration. Du arbetar strukturerat, självständigt och är affärsmässig i tanke och handling. Dina arbetsuppgifter spänner över allt från projektekonomi, administrativ projektstyrning och anbudsarbete. Du får följa dina projekt för att få den bästa erfarenhetsåterföringen.

Visste du att: 

  • Byggmästargruppen har anor från 1930-talet
  • Vi är en del av SEHED Byggmästargruppen AB
  • Vi renoverar över 700 lägenheter varje år