© 2024 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

ROT Kommersiellt

ROT Kommersiellt har mångårig erfarenhet av att genomföra byggprojekt i kommersiella fastigheter. Det gäller lokalanpassning för befintlig verksamhet och nya hyresgäster såväl som ombyggnad och tillbyggnad. I vår omfattande projektlista återfinns kontor, butiker, vårdlokaler, skolor, förvaltningsbyggnader och industrifastigheter. En stor del av dessa byggnader är kulturklassade. Att få genomföra så känsliga uppdrag kan ses som ett gott betyg på vårt hantverkskunnande och den extra omsorg vi är beredda att lägga på varje projekt.

Vi har stöd av ett stort antal specialistföretag inom SEHED-koncernen och kan därför erbjuda en komplett byggtjänst där även plåt, tak, fasad och balkonger ingår. Trots det konkurrensutsätter vi samtliga byggdelar för att ge vår kund så hög effektivitet och ett så förmånligt pris som möjligt. Vi har ett omfattande nätverk av leverantörer och underentreprenörer att tillgå.

ROT Kommersiellt är, precis som ROT bostad, specialister på energieffektivisering som omfattar fönster, el, ventilation, takomläggning, tilläggsisolering och bergvärme samt val av hissteknik och vitvaror. Även solcellsteknik kan levereras i samarbete med utvalda leverantörer.

Vi är öppna för att driva projekt i samverkan (partnering) och har både goda erfarenheter och samverkansmodeller att erbjuda. Ta gärna en titt på våra referensprojekt. Där får du en uppfattning om storlek och omfattning av det vi producerat.

Byggmästargruppen Stockholm BMG AB, ROT Kommersiellt, är certifierat enligt BKMA, medlem av Byggföretagen och Stockholms Byggmästarförening och upprätthåller kreditbetyget AAA.

Välkommen med er förfrågan via kontaktformulär eller hör av er direkt till någon av våra kontaktpersoner.

Vår servicebil

Byggmästargruppens servicebil är ett extra tjänstepaket till våra kunder. Servicebilens personal ställer upp vid mindre kontorsanpassningar som kompletterande snickerier, flytt av väggar eller dörr- och fönsterbyten.

Tjänsten kan beställas helt fritt eller löpande via ramavtal. Kontakta oss så berättar vi mer.

Rekommendation

Förskolan Anna - inledande arbeten av Byggmästargruppen.

Bild från de inledande arbetena vid byggnationen av förskolan Anna i Norra Djurgårdsstaden, Stockholm. Projektet innefattar både ombyggnad och tillbyggnad, och drivs av Byggmästargruppen ROT Kommersiellt. Den total ytan kommer efter färdigställandet att uppgå till 800 kvadratmeter.