Byggmästargruppen gör hyresgästanpassningar i Stockholm City

Byggmästargruppens affärsområde ROT Kommersiellt utför hyresgästanpassning på två objekt i Stockholm City.

Byggmästargruppens affärsområde ROT Kommersiellt gör till stor del avancerade hyresgästanpassningar och kan nu presentera två nya projekt i Stockholm City.

Byggmästargruppen ROT Kommersiellt som ofta får uppdraget att genomföra hyresgästanpassningar har i dagarna gjort klart med två nya projekt med placering i Stockholm City.

Projekt 1 – Kv Blompottan 15

Kv Blompottan 15 på Sveavägen är en totalentreprenad åt kunden Savills. Fastigheten består till största delen av kontor men i huset finns även två bostadslägenheter. De våningsplan som kommer att hyresgästanpassas för kommersiella ändamål är planen 2, 5, 6 och en del av plan 7.

Projekt 2 – HGA 02, Beridarebanan 77

HGA 03 i fastighet Beridarebanan 77 på Sveavägen är en utförandeentreprenad åt Vasakronan. Här ska hyresgästanpassning utföras av två restauranger i hus 1 på plan 4, 5 och 8.

”Vi strävar alltid efter maximal kundnöjdhet och är därför mycket glada över att både Savills och Vasakronan är återkommande kunder hos oss med många intressanta projekt”, kommenterar Peter Neuberg, VD för Byggmästargruppen.

 

Länk till Savills.

Länk till Vasakronan.

Fakta om Byggmästargruppen.

Tidigare nyheter

Fastigheten Peterson Bergers väg 21-91 ingick i en ramavtalsupphandling som Byggmästargruppen säkrat med Uppsalahem.

Byggmästargruppen säkrar ramavtal med Uppsalahem

Byggmästargruppen har säkrat ramavtal med bostadsföretaget Uppsalahem. Ramavtalet gäller större underhålls- och renoveringsarbeten på upp till 200 mkr. Under november 2021 genomförde det allmännyttiga bostadsföretaget Uppsalahem en upphandling av större

Läs mer »
Byggmästargruppen har tecknat ramavtal med Huddinge kommuns fastighetsbolag Huge Bostäder AB.

Ramavtal tecknat med Huge

Huge Bostäder AB, Huddinge kommuns fastighetsbolag har efter upphandling tecknat ramavtal med tre byggföretag. Byggmästargruppen Stockholm BMG AB är ett av dessa. Huge Bostäder AB, verksamma nom Huddinge kommun, Stockholm,

Läs mer »
Byggmästargruppen har tecknat ramavtal med Huddinge kommuns fastighetsbolag Huge Bostäder AB.

Ramavtal tecknat med Huge

Huge Bostäder AB, Huddinge kommuns fastighetsbolag har efter upphandling tecknat ramavtal med tre byggföretag. Byggmästargruppen Stockholm BMG AB är ett av dessa. Huge Bostäder AB,

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *