© 2023 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Bevarar.
Förstärker.
Utvecklar.

Byggmästargruppen gör hyresgästanpassningar i Stockholm City

Byggmästargruppens affärsområde ROT Kommersiellt utför hyresgästanpassning på två objekt i Stockholm City.

Byggmästargruppens affärsområde ROT Kommersiellt gör till stor del avancerade hyresgästanpassningar och kan nu presentera två nya projekt i Stockholm City.

Byggmästargruppen ROT Kommersiellt som ofta får uppdraget att genomföra hyresgästanpassningar har i dagarna gjort klart med två nya projekt med placering i Stockholm City.

Projekt 1 – Kv Blompottan 15

Kv Blompottan 15 på Sveavägen är en totalentreprenad åt kunden Savills. Fastigheten består till största delen av kontor men i huset finns även två bostadslägenheter. De våningsplan som kommer att hyresgästanpassas för kommersiella ändamål är planen 2, 5, 6 och en del av plan 7.

Projekt 2 – HGA 02, Beridarebanan 77

HGA 03 i fastighet Beridarebanan 77 på Sveavägen är en utförandeentreprenad åt Vasakronan. Här ska hyresgästanpassning utföras av två restauranger i hus 1 på plan 4, 5 och 8.

”Vi strävar alltid efter maximal kundnöjdhet och är därför mycket glada över att både Savills och Vasakronan är återkommande kunder hos oss med många intressanta projekt”, kommenterar Peter Neuberg, VD för Byggmästargruppen.

 

Länk till Savills.

Länk till Vasakronan.

Fakta om Byggmästargruppen.

Tidigare nyheter

Byggmästargruppen har KMA-policy och är sedan december 2017 certifierade i enlighet med BKMA - Byggföretagens verksamhetssystem.

Byggmästargruppen certifierat enligt BF9K

Byggmästargruppen vill fortsätta skapa fördelar för medarbetare, kunder, partners och leverantörer och har därför valt att certifiera sig inom BF9K, byggbranschens motsvarighet till ISO9001:2015. För den årliga revisionen ansvarar DNV

Läs mer »
Byggmästargruppen kommer under året renovera 120 lägenheter inom BRF Räven Solna.

Nytt byggprojekt med 120 lägenheter i Solna

Byggmästargruppen kommer under året renovera 120 lägenheter inom BRF Räven, Solna, som totalentreprenad. BRF Räven består av fem byggnader som uppfördes 1968. Varje byggnad har 4 våningsplan vilket innebär sammanlagt

Läs mer »
Byggmästargruppen har av Svenska Bostäder fått uppdraget att totalrenovera Kv Kasernen 1 på Östermalm Stockholm.

Nytt Östermalmsprojekt till Byggmästargruppen

Svenska Bostäder har givit Byggmästargruppen uppdraget att totalrenovera Kv Kasernen 1 på Östermalm, Stockholm. Kvarteret Kasernen, som ligger i hörnet Riddargatan och Grev Magnigatan på Östermalm, uppfördes under åren 1891-1894.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *