© 2024 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Bevarar.
Förstärker.
Utvecklar.

Byggmästarportalen – vår digitala servicepunkt

Byggmästarportalen är vår digitala servicepunkt för dig som har en pågående renovering i din bostadsrättsförening eller hyresfastighet.

Efter inloggning hittar du aktuell information om ditt projekt, hur renoveringsprocessen går framåt och eventuellt vilka val och tillval du har att göra för just din lägenhet. Inloggningsuppgifter till Byggmästarportalen får du av din Ombyggnadssamordnare eller Materialvalskoordinator.

Aktuella projekt med login i listan nedan.

Rekommendation

 

Oavsett vilken sida du läser för tillfället kan du alltid nå Byggmästarportalen högst upp på vår webbplats.

Byggmästarportalen – vår digitala servicepunkt

Byggmästarportalen är en värdefull digital kanal för att hålla löpande kontakter med lägenhetsinnehavare under en renoveringsprocess. Vi räknar dock inte med att alla i projektfastigheten är utrustade med elektroniska hjälpmedel och kompletterar alltid viktig information genom traditionella informationsbärare som trycksaker, trapphusmeddelanden, brevutskick och personlig service. Samtliga dessa åtgärder är en del av vårt program för Stambyte med kvarboende. Se även vår information om Samverkansprojekt och Totalrenovering av bostadsfastigheter samt våra informationsfilmer om stambyte (YouTube).