© 2023 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Bevarar.
Förstärker.
Utvecklar.

HSB Brf Rågen i Sundsvall engagerar Byggmästargruppen

Byggmästargruppen har fått i uppdrag att utföra stambyte i HSB Brf Rågen, sammanlagt 673 lägenheter.

Byggmästargruppen tilldelas totalentreprenad med stambyte i HSB Brf Rågen Sundsvall, sammanlagt 673 lägenheter. Bostadsinnehavarna bor kvar och föreningens lokaler kommer att vara i full drift under produktionstiden.

Brf Rågen utgörs av sex fastigheter med 8-9 våningsplan och sammanlagt 673 lägenheter i 36 trapphus. Byggår 1971-1974. Föreningen ligger väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54.

Projektet innebär totalt sett utbyte av VA-installationer (KV, VV, S) installation av VVC, nya elstigare samt omtrådning av lägenheterna, men även renovering av badrum, wc och gemensamma utrymmen i källare.

”Det känns fantastiskt trevligt att vi har fått förtroendet av föreningen att förädla fastigheterna. Vi har följt marknaden i Sundsvall ett tag och finner den mycket intressant och expansiv”, säger Carl-Gustav Ståhlberg, Byggmästargruppen ROT Bostad.

Projektledare är HSB Södra Norrland.

Byggstart sker i augusti 2016 och färdigställandet är beräknat till november 2019.

 

Läs artikel på Branschaktuellt.

Fakta om Byggmästargruppen.

Tidigare Nyheter

730 badrum hos Brf Viggbygärdet i Täby ska få nya stammar. Byggmästargruppen startar upp under nästa månad och projektet beräknas stå klart våren 2027.

730 badrum i Täby får nya stammar

730 badrum hos Brf Viggbygärdet i Täby ska få nya stammar. Byggmästargruppen startar upp under nästa månad och projektet beräknas stå klart våren 2027. I Täby ligger fem fastigheter som

Läs mer »
Mattias Holm är från och med den andra januari i år ny affärsområdeschef. Han kommer närmast från SH Bygg där han verkade som regionchef.

Mattias Holm ny affärsområdeschef

Från och med den andra januari i år har Byggmästargruppen en ny affärsområdeschef. Han heter Mattias Holm och kommer närmast från SH Bygg där han verkade som regionchef. Mattias har

Läs mer »
Kv Daldockan i Södertälje som ägs av Rikshem ska renoveras av Byggmästargruppen. Det omfattar stambyte med badrumsrenovering i 118 lägenheter

Kv Daldockan i Södertälje renoveras

Kv Daldockan i Södertälje är den senaste i raden av Rikshems fastigheter att renoveras av Byggmästargruppen. Projektet omfattar stambyte med badrums- och WC-renovering i 118 lägenheter och beräknas stå klart

Läs mer »