HSB Brf Rågen i Sundsvall engagerar Byggmästargruppen

Byggmästargruppen har fått i uppdrag att utföra stambyte i HSB Brf Rågen, sammanlagt 673 lägenheter.

Byggmästargruppen tilldelas totalentreprenad med stambyte i HSB Brf Rågen Sundsvall, sammanlagt 673 lägenheter. Bostadsinnehavarna bor kvar och föreningens lokaler kommer att vara i full drift under produktionstiden.

Brf Rågen utgörs av sex fastigheter med 8-9 våningsplan och sammanlagt 673 lägenheter i 36 trapphus. Byggår 1971-1974. Föreningen ligger väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54.

Projektet innebär totalt sett utbyte av VA-installationer (KV, VV, S) installation av VVC, nya elstigare samt omtrådning av lägenheterna, men även renovering av badrum, wc och gemensamma utrymmen i källare.

”Det känns fantastiskt trevligt att vi har fått förtroendet av föreningen att förädla fastigheterna. Vi har följt marknaden i Sundsvall ett tag och finner den mycket intressant och expansiv”, säger Carl-Gustav Ståhlberg, Byggmästargruppen ROT Bostad.

Projektledare är HSB Södra Norrland.

Byggstart sker i augusti 2016 och färdigställandet är beräknat till november 2019.

 

Läs artikel på Branschaktuellt.

Fakta om Byggmästargruppen.

Tidigare Nyheter

Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm.

Carl Arnstad ny arbetschef

Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm. Carl har en mångfacetterad bakgrund inom byggnäringen i Stockholmsregionen och kommer närmast från Plan 57 Projekt AB där han arbetade i

Läs mer »
Fastigheten Peterson Bergers väg 21-91 ingick i en ramavtalsupphandling som Byggmästargruppen säkrat med Uppsalahem.

Byggmästargruppen säkrar ramavtal med Uppsalahem

Byggmästargruppen har säkrat ramavtal med bostadsföretaget Uppsalahem. Ramavtalet gäller större underhålls- och renoveringsarbeten på upp till 200 mkr. Under november 2021 genomförde det allmännyttiga bostadsföretaget Uppsalahem en upphandling av större

Läs mer »