Lediga tjänster

Byggmästargruppen är ett genuint byggmästarföretag med egna ledare, tjänstemän och hantverkare. Vi värdesätter all kompetens som ger en trygg bekymmersfri byggprocess när vi tillsammans med våra kunder bevarar, förstärker och utvecklar regionens fastighetsbestånd.

Därför förespråkar vi mångfald på arbetsplatsen och arbetar för en jämn könsfördelning med spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Det är inskrivet i vår Hållbarhetsplan. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökande till våra olika tjänster.

Byggmästargruppen tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn. Det innebär att vi gärna tar emot ditt CV och personliga brev i perioder när vi inte har några tjänster utlysta. Använd vårt kontaktformulär där du även kan ladda upp dina olika dokument.

Om du har frågor om verksamheten eller om att vara anställd hos Byggmästargruppen går det även bra att ta direktkontakt med vår HR-ansvarige Ida Andersson på telefon 070 166 65 02.

Nedan redovisar vi vilka tjänster som är lediga på Byggmästargruppen.

Inom kort söker vi

Vi ser med tillförsikt fram emot 2021 och räknar med att under året stärka vår verksamhet med platschefer och entreprenadingenjörer. Vi är ständigt vakna för talang och kompetenta medarbetare som kompletterar våra team.

Platschefer och Entreprenadingenjörer

Som medarbetare inom Byggmästargruppen blir du delaktig i det spännande arbetet att bevara, förstärka och utveckla regionens fastighetsbestånd. Byggmästargruppen tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som tycker att det är viktigt med ett företag som på riktigt står för det vi utger oss för att vara. För oss är detta att vara lyhörda, utföra arbetsuppgifterna på ett engagerat sätt, vara kvalitetsmedvetna i allt vi gör och ta stort ansvar. Det är också vad våra kärnvärden säger.

Kvalifikationer för samtliga tjänster

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och erfarenhet av att ha arbetat på ett bygg- eller entreprenadföretag i några år, gärna med ROT-inslag. Du har goda ledaregenskaper, är driven och räds inte problemlösning. Du har en god förmåga att se helheten och ligga steget före gällande såväl ekonomi som produktionsplanering som samordning och arbetsmiljöarbete. Du har ett affärsmässigt driv och ett naturligt sätt att skapa och upprätthålla relationer samt utveckla och engagera dina medarbetare.

Vi söker medarbetare som har ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Som medarbetare hos Byggmästargruppen behöver du vara kund- och resultatorienterad, gilla att kommunicera öppet med kund och team samt ha lätt att fatta beslut.

Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål.

Du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat. För samtliga tjänster krävs B-körkort.

Om oss

Byggmästargruppen Stockholm BMG AB är ett svenskt byggföretag baserat i Stockholm. Byggmästargruppens huvudkontor ligger vid Globen.

Vi levererar, förutom generell byggproduktion, moderna ROT-tjänster som är uppdelade i två affärsområden:

  • ROT Kommersiellt bygger om och genomför lokalanpassning i kontor, butiker, vårdlokaler, skolor, kyrkor och industribyggnader.
  • ROT Bostad genomför stambyte, energieffektivisering och renovering av flerbostadshus.

Inom stambyten är vi marknadsledande med en produktionstakt av cirka 1 100 lägenheter per år. Av dessa genomförs huvuddelen med kvarboende hyresgäster – en speciell kompetens inom Byggmästargruppen.

Byggmästargruppen är en del av SEHED Byggmästargruppen AB – en stark svensk byggkoncern. Förutom heltäckande byggtjänster stöds Byggmästargruppens verksamhet av SEHED-koncernens specialistföretag inom plåtslageri, tak, fasad, balkong och fönster.

Skicka in din intresseanmälan redan nu

Är du intresserad av någon av ovan tjänster – skicka din ansökan/CV redan nu så behåller vi dessa för ev. senare kontakt.

Skicka din intresseanmälan till jobb@byggmastargruppen.se eller eller genom att använda vårt kontaktformulär. Märk gärna din intresseanmälan med den tjänst du söker.

Välkommen!

Rekommendation

Lediga tjänster på Byggmästargruppen.

Blandning av nationaliteter och jämn könsfördelning på arbetsplatsen är väsentliga delar av Byggmästargruppens Hållbarhets- och Jämlikhetsplaner. Vi ställer oss bakom de Globala Mål som tagits fram inom området.