© 2024 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Bevarar.
Förstärker.
Utvecklar.

Lediga tjänster

Byggmästargruppen är ett genuint byggmästarföretag med egna tjänstemän och hantverkare. Vi värdesätter all kompetens som ger en trygg bekymmersfri byggprocess när vi tillsammans med våra kunder bevarar, förstärker och utvecklar regionens fastighetsbestånd.

Vi tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn.

Byggmästargruppen förespråkar mångfald på arbetsplatsen och arbetar för en jämn könsfördelning med spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Det är även inskrivet i vår Hållbarhetsplan. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökande till våra olika tjänster.

Vi tar gärna emot ditt CV och personliga brev även om vi inte har några tjänster utlysta. Använd vårt kontaktformulär, där du även kan ladda upp dina olika dokument.

Varför jobba hos Byggmästargruppen?

Som medarbetare inom Byggmästargruppen är det viktigt att vara lyhörd, utföra arbetsuppgifterna på ett engagerat sätt, vara kvalitetsmedveten i allt du gör och ta stort ansvar. Det är också vad våra kärnvärden säger.

Vi vill att alla medarbetare skall ha kul på jobbet, håller sig friska och trivs bra, då presterar vi alla tillsammans också mycket bättre på jobbet. Hos oss har du möjlighet att vidareutveckla din talang och erbjuds kontinuerligt utbildning, utöver ett stimulerande och roligt arbete.

Vi är BKMA-certifierade, har låg personalomsättning och har system som skapar struktur samt ordning och reda. Vi är redan nu en arbetsplats med en stor mångfald och hos oss är alla välkomna då vi anser att olikheter berikar!

Nedan redovisar vi vilka tjänster som är lediga på Byggmästargruppen.

För närvarande har vi inga lediga tjänster inom Byggmästargruppen. Vi är dock ständigt vakna för talang och kompetens och ber dig därför att regelbundet besöka denna sida för att få uppdateringar. Om du vill går det bra att skicka in förfrågan med CV och personligt brev redan i förväg genom att använda vårt kontaktformulär.

Inte färdigutbildad än? Läs om vårt praktikantprogram.

Rekommendation

Lediga tjänster på Byggmästargruppen.

Blandning av nationaliteter och jämn könsfördelning på arbetsplatsen är väsentliga delar av Byggmästargruppens Hållbarhets- och Jämlikhetsplaner. Vi ställer oss bakom de Globala Mål som tagits fram inom området.