© 2023 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Bevarar.
Förstärker.
Utvecklar.

Lediga tjänster

Byggmästargruppen är ett genuint byggmästarföretag med egna tjänstemän och hantverkare. Vi värdesätter all kompetens som ger en trygg bekymmersfri byggprocess när vi tillsammans med våra kunder bevarar, förstärker och utvecklar regionens fastighetsbestånd.

Vi tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn.

Byggmästargruppen förespråkar mångfald på arbetsplatsen och arbetar för en jämn könsfördelning med spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Det är även inskrivet i vår Hållbarhetsplan. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökande till våra olika tjänster.

Vi tar gärna emot ditt CV och personliga brev även om vi inte har några tjänster utlysta. Använd vårt kontaktformulär, där du även kan ladda upp dina olika dokument.

Varför jobba hos Byggmästargruppen?

Som medarbetare inom Byggmästargruppen är det viktigt att vara lyhörd, utföra arbetsuppgifterna på ett engagerat sätt, vara kvalitetsmedveten i allt du gör och ta stort ansvar. Det är också vad våra kärnvärden säger.

Vi vill att alla medarbetare skall ha kul på jobbet, håller sig friska och trivs bra, då presterar vi alla tillsammans också mycket bättre på jobbet. Hos oss har du möjlighet att vidareutveckla din talang och erbjuds kontinuerligt utbildning, utöver ett stimulerande och roligt arbete.

Vi är BKMA-certifierade, har låg personalomsättning och har system som skapar struktur samt ordning och reda. Vi är redan nu en arbetsplats med en stor mångfald och hos oss är alla välkomna då vi anser att olikheter berikar!

Om du har frågor kring verksamheten eller hur det är att vara anställd hos Byggmästargruppen går det även bra att ta direktkontakt med vår HR-ansvarige Ida Andersson på telefon 070 166 65 02.

Nedan redovisar vi vilka tjänster som är lediga på Byggmästargruppen.

Vi tror på en stark tillväxt under 2023 och räknar med att under hösten 2022 förstärka vår verksamhet med platschefer och entreprenadingenjörer så att vi är startklara för nya projekt.

För samtliga tjänster

Vi söker medarbetare som har ett professionellt och trevligt bemötande och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är kund- och resultatorienterad, gillar att kommunicera samt har lätt för att fatta beslut.

Du har goda ledaregenskaper, är driven och räds inte problemlösning. Du har en god förmåga att se helheten och ligga steget före gällande såväl ekonomi som produktionsplanering som samordning och arbetsmiljöarbete. Du har ett affärsmässigt driv och ett naturligt sätt att skapa och upprätthålla relationer samt utveckla och engagera dina medarbetare.

Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål. Som person är du en hängiven lagspelare och har god förmåga att planera din och andras tid.

Kvalifikationer för platschef, inom ROT-Kommersiellt och ROT-Bostad

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av byggbranschen, gärna med ingenjörsutbildning i grunden och/eller att du besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Som platschef hos oss leder och ansvarar du för att projektet tillsammans med medarbetarna når uppsatta mål med avseende på budget, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Du ska vara bekväm med att ha det övergripande ansvaret i projektet. Du har en teknisk ådra och goda ledaregenskaper. Du är affärsmässig och håller goda relationer till kunder. Som ledare har du en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare, du besitter ett lugn, arbetar strukturerat och behärskar såväl projektekonomi, projektplanering, inköp och projektadministration.

Vi förutsätter vidare att du har god datorvana, samt en god kommunikativ förmåga att tala och skriva på obehindrad svenska.

Du har B-körkort.

Specifikt platschef kommersiellt

Du har flera års erfarenhet av ROT-projekt samt har jobbat med projekt i varierande storlek samt olika entreprenad- och ersättningsformer.

Specifikt platschef bostad

Du har flera års erfarenhet av att på ett självständigt sätt arbeta i ROT-projekt med kvarboende hyresgäster.

Du är social, har intresse av installationer och tycker det är en spännande utmaning att jobba med kvarboende.

Kvalifikationer för entreprenadingenjör inom ROT-Kommersiellt

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av byggbranschen, gärna med ingenjörsutbildning i grunden och/eller att du besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Som entreprenadingenjör hos oss ansvarar du tillsammans med platschefen för att projektet når uppsatta mål med avseende på budget, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I rollen ingår ekonomiarbete med projektets budget, ÄTA och prognoser samt arbeten med projektets administration, inköp, projektering och KMA-arbete.

Vi ser med fördel att du har en teknisk bakgrund och har tidigare erfarenhet av arbete i produktion som arbetsledare eller platschef. Du är affärsmässig och håller goda relationer till kunder, är lyhörd, analytisk och arbetar strukturerat.

Vi förutsätter vidare att du har god datorvana, samt en god kommunikativ förmåga att tala och skriva på obehindrad svenska.

Om oss

Byggmästargruppen Stockholm BMG AB är ett svenskt byggföretag baserat i Stockholm. Byggmästargruppens huvudkontor ligger vid Globen.

Vi levererar, förutom generell byggproduktion, moderna ROT-tjänster som är uppdelade i två affärsområden:

  • ROT Kommersiellt bygger om och genomför lokalanpassning i kontor, butiker, vårdlokaler, skolor och industribyggnader.
  • ROT Bostad genomför stambyte, energieffektivisering och totalrenovering av flerbostadshus.

Inom stambyten är vi marknadsledande med en produktionstakt av cirka 2 000 lägenheter per år. Av dessa genomförs huvuddelen med kvarboende hyresgäster – en speciell kompetens inom Byggmästargruppen.

Byggmästargruppen är en del av SEHED Byggmästargruppen AB – en stark svensk byggkoncern. Förutom heltäckande byggtjänster stöds Byggmästargruppens verksamhet av SEHED-koncernens specialistföretag inom plåtslageri, tak, fasad, balkong och fönster.

Skicka in din ansökan redan nu

Är du intresserad av någon av ovan tjänster – skicka din ansökan/CV redan nu. 

Skicka din intresseanmälan till jobb@byggmastargruppen.se eller genom att använda vårt kontaktformulär. Märk gärna din intresseanmälan med den tjänst du söker.

Välkommen!

Rekommendation

Lediga tjänster på Byggmästargruppen.

Blandning av nationaliteter och jämn könsfördelning på arbetsplatsen är väsentliga delar av Byggmästargruppens Hållbarhets- och Jämlikhetsplaner. Vi ställer oss bakom de Globala Mål som tagits fram inom området.