Lediga tjänster

Byggmästargruppen är ett genuint byggmästarföretag med egna ledare, tjänstemän och hantverkare. Vi värdesätter all kompetens som ger en trygg bekymmersfri byggprocess när vi tillsammans med våra kunder bevarar, förstärker och utvecklar regionens fastighetsbestånd.

Därför förespråkar vi mångfald på arbetsplatsen och arbetar för en jämn könsfördelning med spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Det är inskrivet i vår Hållbarhetsplan. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökande till våra olika tjänster.

Byggmästargruppen tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn. Det innebär att vi gärna tar emot ditt CV och personliga brev i perioder när vi inte har några tjänster utlysta. Använd vårt kontaktformulär där du även kan ladda upp dina olika dokument.

Om du har frågor om verksamheten eller om att vara anställd hos Byggmästargruppen går det även bra att ta direktkontakt med vår HR-ansvarige Mercy Koskinen på telefon 070 773 10 34.

Nedan redovisar vi vilka tjänster som är lediga på Byggmästargruppen.

För närvarande har vi inga lediga tjänster inom Byggmästargruppen. Vi är dock ständigt vakna för talang och kompetens och ber dig därför att regelbundet besöka denna sida för att få uppdateringar. Om du vill går det bra att skicka in förfrågan med CV och personligt brev redan i förväg genom att använda vårt kontaktformulär.

Inte färdigutbildad än? Läs om vårt praktikantprogram.

Rekommendation

Lediga tjänster på Byggmästargruppen.

Blandning av nationaliteter och jämn könsfördelning på arbetsplatsen är väsentliga delar av Byggmästargruppens Hållbarhets- och Jämlikhetsplaner. Vi ställer oss bakom de Globala Mål som tagits fram inom området.