© 2024 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Praktikanter

Nu letar vi nya - Bli en av oss

Byggmästargruppen vill verka för en stark återväxt på duktiga yrkespersoner och välkomnar därför varje år praktikanter till våra olika affärsområden. Vi har ett nära samarbete med Nackademin, Hermods och KTH där flera av våra arbetschefer även har engagemang i skolornas ledningsgrupper.

Som praktikant hos oss får du medverka i olika projekt på plats. Du får en egen handledare som stödjer dig och följer momenten i dina arbetsdagar så att du lättare kan styra din personliga utveckling. Målet är att din praktiktid ska vara både spännande och lärorik.

Ansök genom att fylla i kontaktformuläret och skicka med ditt CV.

Att hjälpa unga människor in på arbetsmarknaden är ett led i vårt hållbarhetsarbete, vår hållbarhetsplan, och är vår direkta tolkning av FN:s globala mål för hållbar utveckling, nummer 8. Där står ”Främja ungas anställning, utbildning och praktik” och mer specifikt (8.6) ”Till 2020 väsentligt minska den andel ungdomar som varken arbetar eller studerar”.

Därmed skulle någon kunna säga att vi nått vårt mål, men vi nöjer oss inte med det utan arbetar oförtrutet vidare med att skapa nya möjligheter för en kommande generation byggmästare. Bland annat genom vårt praktikantprogram.

Rekommendation

 
Byggmästargruppen välkomnar varje år praktikanter.

Byggmästargruppen välkomnar varje år praktikanter till våra olika affärsområden. Det är en väsentlig del av vår Hållbarhetsplan.