© 2024 Byggmästargruppen Stockholm BMG AB

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss när du vill diskutera ett projekt eller har frågor om verksamheten. Det gäller även dig som söker anställning eller praktikplats. Våra kontaktuppgifter återfinns till höger.

Om du inte vill ringa eller skriva brev går det bra att använda formuläret nedan. Ange gärna vilken typ av organisation du representerar, och vad du är intresserad av, i rullmenyerna. Du har även möjlighet att ladda upp dokument, som förfrågningsunderlag, ritningar eller CV.

Skriftlig direktkontakt med angivna kontaktpersoner eller någon annan av våra anställda tas istället genom mejlformatet fornamn.efternamn@byggmastargruppen.se

Villkoren att godkänna ovan är vår GDPR-policy. Den grundar sig i sin tur på EU:s bestämmelser som kan läsas här.

Kontaktuppgifter till Byggmästargruppen hittar du på denna sida.

Kontaktuppgifter

Att fakturera Byggmästargruppen
Som ett led i vårt miljö- och hållbarhetsarbete rekommenderar vi att fakturor till Byggmästargruppen Stockholm BMG AB, för godkända materialinköp och utförda arbeten, sänds elektroniskt istället för traditionellt via brev. Det sparar både naturens och våra resurser på sikt.
 
Här nedan kan du som är leverantör ladda ned kontaktuppgifter och en enkel instruktion om hur du går tillväga när du ska fakturera oss. Lycka till!