Nordbygg tillbaka efter fyra år

Nordbygg, Sveriges största bygg- och fastighetsmässa, är tillbaka på Stockholmsmässan den 26-27 april efter fyra års uppehåll.

Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och brukar vartannat år locka runt 50 000 besökare i Sverige, Skandinavien, Baltikum och övriga Europa. Under pandemin har det varit tyst men i år är mässan tillbaka efter fyra års uppehåll.

Nordbygg är normalt sett det största branscharrangemang som erbjuds i Norden för byggindustrin. Mässan är en biennal och lockar i allmänhet runt 50 000 besökare i Sverige, Skandinavien, Baltikum och övriga Europa vartannat år. Den förra mässan skulle presenterats under 2020 men sköts fram flera gånger och ställdes slutligen in på grund av pandemin. Se tidigare artikel.

I år är däremot alla covidrestriktioner borta och Nordbygg kan därför reintroduceras efter fyra års uppehåll. Platsen blir som vanligt Stockholmsmässan i Älvsjö datumen 26-29 april 2022 där drygt 830 företag ur byggsektorn förväntas ställa ut.

Arrangörerna utlovar mycket inspiration, nya produkter och givande möten. Tre olika scener med temaföreläsningar, diskussioner och seminarier om aktuella ämnen kommer att vara öppna varje dag – Energismart-scenen, Innerklimatarenan och Nordbygg Talks Live.

Besökarregistreringen är öppen sedan den 27 januari.

Foto: Bosse Lind

 

Länk till Nordbygg.

Fakta om Byggmästargruppen.

Tidigare nyheter

Byggbranschen i Stockholm visar för tredje kvartalet i rad en stärkt trend i Stockholmsregionen enligt Stockholmsbarometern för Q1 2022.

Stärkt trend för bygg i Stockholm

Stärkt trend för Bygg i Stockholm. Det visar den senaste Stockholmsbarometern från Stockholms Handelskammare som publicerades i mitten av maj. Stockholmsbarometern är en populär värdemätare som varje kvartal läser av

Läs mer »
Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm.

Carl Arnstad ny arbetschef

Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm. Carl har en mångfacetterad bakgrund inom byggnäringen i Stockholmsregionen och kommer närmast från Plan 57 Projekt AB där han arbetade i

Läs mer »
Byggbranschen i Stockholm fortsätter visa en positiv tendens enligt Stockholmsbarometern för Q4 2021 som publicerades 17 februari 2022.

Tendensen positiv för bygg i Stockholm

Byggbranschen i Stockholm visar även fortsättningsvis en positiv tendens. Det kan utläsas i den senaste Stockholmsbarometern från Stockholms Handelskammare som publicerades den 17 februari 2022. Stockholmsbarometern är en populär värdemätare

Läs mer »
Byggbranschen i Stockholm visar för tredje kvartalet i rad en stärkt trend i Stockholmsregionen enligt Stockholmsbarometern för Q1 2022.

Stärkt trend för bygg i Stockholm

Stärkt trend för Bygg i Stockholm. Det visar den senaste Stockholmsbarometern från Stockholms Handelskammare som publicerades i mitten av maj. Stockholmsbarometern är en populär värdemätare

Läs mer »
Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm.

Carl Arnstad ny arbetschef

Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm. Carl har en mångfacetterad bakgrund inom byggnäringen i Stockholmsregionen och kommer närmast från Plan 57 Projekt

Läs mer »