Stambyte i Bromma för Byggmästargruppen

Byggmästargruppen har fått i uppdrag att som totalentreprenad utföra stambyte i Brf Ståltråden Bromma.

Byggmästargruppen har fått i uppdrag att som totalentreprenad utföra stambyte i Brf Ståltråden, Bromma. Bostadsinnehavarna kommer bo kvar under hela renoveringen.

Byggmästargruppen har av Brf Ståltråden fått förtroendet att utföra stambyte med kvarboende bostadsrättsinnehavare. Det gäller en byggnad med 3 våningsplan och sammanlagt 18 lägenheter med byggår 1938. Fastigheten är belägen på Ståltrådsvägen 12-16 i Bromma.

Projektet omfattar bygg-, målnings- och VVS arbeten i samband med utbyte av VA-stammar samt installationer av VVC för bad och kök.

Projektledare är HSB Konsult.

Byggstart september 2016, färdigställandet är beräknat till december 2016.

 

Fakta om Byggmästargruppen.

Tidigare Nyheter

Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm.

Carl Arnstad ny arbetschef

Carl Arnstad har anställts som arbetschef hos Byggmästargruppen Stockholm. Carl har en mångfacetterad bakgrund inom byggnäringen i Stockholmsregionen och kommer närmast från Plan 57 Projekt AB där han arbetade i

Läs mer »
Fastigheten Peterson Bergers väg 21-91 ingick i en ramavtalsupphandling som Byggmästargruppen säkrat med Uppsalahem.

Byggmästargruppen säkrar ramavtal med Uppsalahem

Byggmästargruppen har säkrat ramavtal med bostadsföretaget Uppsalahem. Ramavtalet gäller större underhålls- och renoveringsarbeten på upp till 200 mkr. Under november 2021 genomförde det allmännyttiga bostadsföretaget Uppsalahem en upphandling av större

Läs mer »